Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

May 21, 2012 / by Zsolt Soczó

SQL brossúra akció

Kővári Attilával és Bitemo Erikkel közösen írtunk egy SQL Server 2012 anyagot, amelyet a termékbemutató konferencián kaptak meg a résztvevők. Ebben tömören összefoglaltuk a szerintünk legfontosabb újdonságokat, mindenki a saját területén.

Attilával meghirdetünk egy akciót: aki 2012. június 15-ig ír nekem vagy neki, hogy szeretne egy példányt kapni az anyagból, annak ingyen, mindenféle kötelezettség nélkül elküldjük azt.
Értelemszerűen a levélben legyen benne a név és cím.

Az akciót nem az MS szervezi, tehát a kérések hozzám és Attilához futnak be, nem kaptok majd office ajánlatokat az MS-től akció után. :)

Az akció miértjéről Attila bővebben írt, érdemes szétnézni nála. Nálam is hasonló a helyzet, csak annyi a különbség, hogy a borítékot nem a gyerekek fogják felcímezni, mert akkor senki nem kapná meg, max. a postás a szívinfarktust. :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

4 COMMENTS

  • Morzel May 21, 2012

    Digitális verzió nincsen? :D

    Morzel

  • Sztanya Ferenc J. May 29, 2012

    Szia. Szeretnék egy példányt. (Bp.,1163. Galgahévíz u. 42.)

  • Soczó Zsolt May 29, 2012

    Digitális a legutolsó verzióból, ami nyomtatásra került nekem nincs.