Rss2Mobi: Google Reader -> .mobi

Mióta van Kindle DX-en nem vagyok hajlandó képernyőről olvasni (pedig 32″-os, van rajta hely).
Amit rá tudok tolni Kindle-re, arról tudok, másról nem.
Sima könyveket, whitepaperöket Calibre-vel töltök fel rá.
Az msdn és technet magazinokhoz nemrég írtam (mármint nem én írtam, a csak itt a blogban írtam róla) egy kis letöltő programról.
Ami hiányzott még, az a blogok olvasása Kindle-lel.
Az rss2mobi egy kis python programocska, amivel le lehet tölteni a Google Readerbe betárazott feedeket. Egyelőre még nem teljesen komfortos a kimenete (sok lap a tartalom, amire nincs szükségem), de határozottan jó, ha van kis szabad időm, akkor olvashatok némi blogot. Kicsit majd átszabom, legalább látok pythont. Like. :)

5 thoughts on “Rss2Mobi: Google Reader -> .mobi

 1. Soczó Zsolt Post author

  Köszi, ez hasznos lesz, csak azt nem tudom hol lehet beállítani, hogy a beküldött doksit egyből tolja rá az amazon a kindelre. A amazon kindle beállítások lapon szépen ott van az free-s email címemre küldött doksi, de kézzel be kell nyomni, hogy Deliver to my kindle. Ettől szeretnék megszabadulni.

 2. foo

  Amazon.com -> Your Account -> Manage Your Kindle -> Personal Document Settings -> Approved Personal Document E-mail List (lap aljan) -> Add a new approved e-mail address -> add “kindle@readability.com”

  Nalam ezek utan mukodik. Egyebkent itt sorolhatod fel azokat az e-mail cimeket ahonnan erkezo uzeneteket automatikusan szinkronizalja a deviceodra. En megadtam itt meg az egyebkent hasznalt (nem a fake foo@bar.com) e-mail cimemet is, ennek eredmenyekent, ha onnan kuldok vmi irast a free kindle mail cimemre az is megjelenik a deviceon.

 3. Soczó Zsolt Post author

  Kösz, az engedélyezett emailek listája rendben van, egyszerűen arról van szó, hogy ha a saját címemről küldök akkor is csak bekerül az amazon doksi tárába az email melléklet, de kézzel kell rábökni, hogy Deliver to my kindle.

Comments are closed.