SQL BI konferencia március 3-án

(Sose tudom, kell pont ilyenkor a dátumba?)
Előadok a fenti konfon Reporting Services témában. Mivel az SQL Server BI része (OLAP, SSIS, SSRS) sokkal kevésbé ismertek mint a relációs motor, ezért ezen az Informatika Tisztán nem a technet vagy msdn konferenciákon megszokott itt a legújabb cucc, nézd milyen kúl megközelítés lesz, hanem a kezdő lökést szeretnénk megadni az érdeklődőknek.

Érdekes nekem ez a konferencia?

Ha már régóta érzed, hogy jó lenne érteni az Analysis Serviceshez (OLAP izék), vagy nem mertél még belefogni, mert olyan megfoghatatlan katyvasznak tűnik.
Ha tudod, hogy az Integration Services a DTS utódja, ahhoz még értettél (vagy azt se tudod mi volt az), de ezt még nem nézted meg, mert azt mondták az annyira más, hogy meg se merted nézni.
Ha hallottál róla, hogy nem menő már a Crystal Reports, vagy azt se tudod hogyan kellene belefogni az első riportba (amit egyébként szó szerint 5 perc alatt össze tudsz dobni), és érdekel a Reporting Services.
Ha hallottál valami adatbányászatról, de nem tudod, hogy melyik földkéreg tartalmaz adatokat, és érdekel, hogy ez tényleg valami használható technológia, vagy csak ráérős Microsoft Research kutatók gumicicája?

Szóval alapozást ígérünk, földközelbe hozzuk ezeket a kevésbé szem előtt lévő technológiákat. Gyere, várunk.

4 thoughts on “SQL BI konferencia március 3-án

 1. Neo

  (Sose tudom, kell pont ilyenkor a dátumba?)

  Majd lesz egy “kolléga”, aki megadja a pontos választ. Talán árnyaltabban, mint velem tette. :-(

  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
  Az évet és a napot jelölő számjegyekhez a toldalékok pont nélkül, kötőjellel kapcsolódnak: 1948. március 15-én; stb.
  +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  Vagyis, helyesen a cím: SQL BI konferencia március 3-án

  Megjegyzés: Soci, blogod olvasásakor én a tartalmára figyelek, és nem a helyesírási vagy gépelési hibákra. Azt gondolom, a többi olvasód is inkább erre fókuszál, de persze kivételek mindig vannak.

  Cikkajánló: http://www.mno.hu/portal/616714

Comments are closed.