Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

October 20, 2014 / by Zsolt Soczó

Skydrive rant

Amitől időnként felszívom magam az mssel kapcsolatban, itt most konkrétan a skydrive programolóiról beszélek, az a finomságokra való nem odafigyelés.
Amikor a Windows 8-ba bekerült a SkyDrive, elkezdtem volna használni a fényképek tárolására-mentésére. Napokig nem volt rendes internetem, mivel teljes sávszélességgel töltötte fel a képeket, ami adsl esetén lassú és teljesen lefogja mindként irányban az internetet.

Nemrég volt skydrive akció, több tárhelyet kapsz, ha a fotók backupjára használod androidon. Feltelepítettem a mobilomra, és pontosan ugyanazt okozta, mint a desktop verzió: hálót lefog. A dropboxot évek óta használom, soha nem volt vele ilyen gond, valahogy azok be tudtak építeni sávszélesség visszafogást a kódba. Láma SkyDrive banda.

(Az egész apropója, hogy most készítettem pár képet a telefonnal, ami után RDP-n lehetetlenné vált dolgozni pár percre.)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • Kiss Péter October 21, 2014

    Az ókori civilizációk mindig nagy folyóvölgyekben jöttek létre, a post modern korban pedig a fiber hálózatok mellett. :)

  • Soczó Zsolt October 21, 2014

    :)