Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

December 24, 2011 / by Zsolt Soczó

Boldog Karácsonyt

Kedves Olvasóim,
boldog Karácsonyt nektek.
Idén megszakadtam a munkától, így szinte alig írtam, pedig rengeteg új dolgot tanultam: Oracle, NHibernate, WCF mélységei, WPF perf tuning, stb. Jövőre remélem sikerül kidumpolni az agyamból ezeket, mert -főleg az NHibernate- nagyon jó dolog. EF elment szabira, mióta megismertem. :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

5 COMMENTS

  • hrongyorgy December 24, 2011

    Vegre lesznek uj irasok… izgatottan varjuk.

  • Morzel December 25, 2011

    Jöhetnek az ORA/NHibernate tapasztalatok, már alig várom őket.

    Addig is kellemes karácsonyozást és családi kajálásokat és köszönöm hogy az év során mindig segítettél ha gondban voltam az sql szerverrel.

    Morzel

  • pacshu December 26, 2011

    Boldog Karácsonyt neked és mindenki másnak is!

    Tudom, hogy majd írsz róla, de engem most nagyon érdekelne pár mondatban, hogy miért tartod az NHibernate-t jobbnak az EF-nél, munkahelyen nagyon aktuális a dolog és érdekelne a véleményed.

    Ha esetleg megtudod előlegezni ezzel az írásaidat azt megköszönöm, ha nem akkor meg beállok a sorba és naponta többször is figyelni foglak :).

    Köszi, Kellemes ünnepeket!

  • Morzel December 28, 2011

    Nem tudom hogy lehet-e kérni. De ha már úgyis terítékre fog kerülni egy NHibernate is, írhatnál egy szép kis blogbejegyzést arról hogy az ORM rendszerek mellett milyen szerepe van egy sql szerver szakértőnek.

    Morzel

  • Ébresztő March 6, 2012

    Csak szólok, hogy már március eleje van. Igaz, dátumot nem adtál, de valamit csöpögtethetnél már; egy kis makkot szórjál már ki az éhes disznóknak!