Frissített CV

A változás első szeleként frissítettem az önéletrajzomat, ilyet mindig csak munkahely-váltáskor szoktam tenni, vagy ha kell valamihez. Most mindkét ok kapóra jött, hát kibővítettem kicsit. Ez angol nyelvű, a magyart egyelőre még nem írtam meg.

9 thoughts on “Frissített CV

 1. Budai Péter

  Nekem valahogy sok benne a szakma, és kevés a softskill, meg azok az eredmények amiket elértél. Alig emeled ki, hogy MVP és kiemelkedő előadó vagy már mióta, épp csak érinted az előadásaidat annak a néhányezer embernek. (első átnézésre egyiken sem akadt meg a szemem, csak amikor másodszor alaposabban átnéztem, akkor vettem ezeket észre, de épp hogy csak) Szerintem azért ezek emelik ki igazán a teljesítményedet, és nem az, hogy még egy oldal technológiát hozzáírsz :) Meg ezek kevésbé avulnak el talán.

 2. jsystem

  Egészen jó! Csak az eleje nem tetszett: ugyanis nem lehet letölteni a doksit :)

 3. Arpad

  – Túl hosszú. Egy jó cv max 2 oldal. A sok certificate miatt legyen 3.
  – Az Employment History és a Major Jobs mintha nem állna összhangban (tudom hogy ez nem igaz, de aki elolvassa az nem fog fogja érteni)
  – A Major Jobs túlságosan belemegy a szakmába, de nem derül ki lényegi információ: melyik cégnél hol milyen beosztásban. A műszaki részletek totál feleslegesek, mert ha valaki MVP és certified akkor biztos ért hozzá.
  – Szét kellene választani a projekteket és a “tudományos” munkát.
  – Lehet hogy nem is 1 cv-re lenne szükséged. 1 ami az MVP-re és az előadói munkásságra épül (ez lehet hosszú, sok előadás és hard skill, kevesebb work history, + publikációs lista), 1 amivel állást keresel (bővebb work history, kevés az előadásokról), és 1 amivel tanácsadó vagy (itt jöhetnek előadások, címek, referenciák, minden ami jól cseng)

  Az igazat megvallva láttam már fél oldalas menő tanácsadó önéletrajzot… igaz ott nem a cv számított…

 4. KRis

  Nekem is kellett valahova CV és a Microsoft vizsgákat nem beleírtam az önéletrajzba ( csak a legmagasabb minősítést írtam bele, mint kvalifikésön), hanem csatoltam innen a csillivilli transcriptet :

  https://www.certificationlogobuilder.com/TranscriptDownload.aspx

  Vízjeles, Microsoftos, meg minden ami kell…
  Kicsit hosszú a “Microsoft Courses Certified to Teach” rész, de ezt nem kell kinyomtatni ha fizikai valójában kell valahova, és nem csatolva :)

  Nem igazán vagyok jól informált az önéletrajz témában… nem tudom hogy jó-vagy rossz…

 5. Arpad

  Ne küldd el sehová, mert Office 2003-mal nem lehet megnyitni.
  (Feltehetőleg nem csak nálunk nem upgrade-eltek)

 6. Soczó Zsolt Post author

  Szia Árpi,
  köszi a visszajelzést, az átnevezőkommandó (én) úgy látszik a docx-et átnevezte doc-ra, de mivel 2007-em van, nem vettem észre a turpisságot.
  Átkonvertáltam.

  Mégegyszer kösz. :)

  Te K. Árpi vagy Sz-ről?

Comments are closed.