Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 6, 2009 / by Zsolt Soczó

Frissített CV

A változás első szeleként frissítettem az önéletrajzomat, ilyet mindig csak munkahely-váltáskor szoktam tenni, vagy ha kell valamihez. Most mindkét ok kapóra jött, hát kibővítettem kicsit. Ez angol nyelvű, a magyart egyelőre még nem írtam meg.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

9 COMMENTS

  • Budai Péter January 8, 2009

    Nekem valahogy sok benne a szakma, és kevés a softskill, meg azok az eredmények amiket elértél. Alig emeled ki, hogy MVP és kiemelkedő előadó vagy már mióta, épp csak érinted az előadásaidat annak a néhányezer embernek. (első átnézésre egyiken sem akadt meg a szemem, csak amikor másodszor alaposabban átnéztem, akkor vettem ezeket észre, de épp hogy csak) Szerintem azért ezek emelik ki igazán a teljesítményedet, és nem az, hogy még egy oldal technológiát hozzáírsz :) Meg ezek kevésbé avulnak el talán.

  • Soczó Zsolt January 8, 2009

    Ez nagyon hasznos észrevétel volt, köszi. :)

  • jsystem January 13, 2009

    Egészen jó! Csak az eleje nem tetszett: ugyanis nem lehet letölteni a doksit :)

  • Soczó Zsolt January 13, 2009

    Javítottam, köszi. :)

  • Arpad January 15, 2009

    – Túl hosszú. Egy jó cv max 2 oldal. A sok certificate miatt legyen 3.
    – Az Employment History és a Major Jobs mintha nem állna összhangban (tudom hogy ez nem igaz, de aki elolvassa az nem fog fogja érteni)
    – A Major Jobs túlságosan belemegy a szakmába, de nem derül ki lényegi információ: melyik cégnél hol milyen beosztásban. A műszaki részletek totál feleslegesek, mert ha valaki MVP és certified akkor biztos ért hozzá.
    – Szét kellene választani a projekteket és a “tudományos” munkát.
    – Lehet hogy nem is 1 cv-re lenne szükséged. 1 ami az MVP-re és az előadói munkásságra épül (ez lehet hosszú, sok előadás és hard skill, kevesebb work history, + publikációs lista), 1 amivel állást keresel (bővebb work history, kevés az előadásokról), és 1 amivel tanácsadó vagy (itt jöhetnek előadások, címek, referenciák, minden ami jól cseng)

    Az igazat megvallva láttam már fél oldalas menő tanácsadó önéletrajzot… igaz ott nem a cv számított…

  • KRis January 16, 2009

    Nekem is kellett valahova CV és a Microsoft vizsgákat nem beleírtam az önéletrajzba ( csak a legmagasabb minősítést írtam bele, mint kvalifikésön), hanem csatoltam innen a csillivilli transcriptet :

    https://www.certificationlogobuilder.com/TranscriptDownload.aspx

    Vízjeles, Microsoftos, meg minden ami kell…
    Kicsit hosszú a “Microsoft Courses Certified to Teach” rész, de ezt nem kell kinyomtatni ha fizikai valójában kell valahova, és nem csatolva :)

    Nem igazán vagyok jól informált az önéletrajz témában… nem tudom hogy jó-vagy rossz…

  • Soczó Zsolt February 3, 2009

    Köszönöm a javaslatokat, nyírtam rajta, átmozgattam egyes részeket, és most elküldöm pár helyre. A weben is frissítettem:
    http://soci.hu/CVZsoltSoczo.doc

  • Arpad February 4, 2009

    Ne küldd el sehová, mert Office 2003-mal nem lehet megnyitni.
    (Feltehetőleg nem csak nálunk nem upgrade-eltek)

  • Soczó Zsolt February 4, 2009

    Szia Árpi,
    köszi a visszajelzést, az átnevezőkommandó (én) úgy látszik a docx-et átnevezte doc-ra, de mivel 2007-em van, nem vettem észre a turpisságot.
    Átkonvertáltam.

    Mégegyszer kösz. :)

    Te K. Árpi vagy Sz-ről?