Bikásabb új évet kívánok!

Bár még csak amatőr tőzsdecápácska vagyok, de ez nekem azt mondja, hogy elértük a 2003-as történelmi support szintet, így most már fordulnia kell a trendnek, vagy ha nem, hamarosan bezár a sarki közért is.
Mivel havi grafikont látunk ez lehet még vagy fél év is, és simán lehet még belőle double bottom hasonlóan az előzőhöz (meg úgy általában ez gyakori), de a lényeg, hogy szerintem optimista bikák lehetünk hamarosan. Addig is persze lehetne shortolni, de előbb tanulom még a “szakmát”.

BUÉK. :)

4 thoughts on “Bikásabb új évet kívánok!

 1. Lacko

  Szia Soci!

  Van egy nagyon jó rádióműsor a Radio Cafe 98.6-on minden reggel 7-10-ig Milliók Reggelire a címe. Szerintem elég sok okosat mondanak, széles a spektrum amire kitekintenek és persze a hangvétel is szórakoztató..

  Ha nem ismered és szereted ezt a gazdaság/tőzsde témát akkor nagyon merem ajánlani én minden reggel erre bootolok :))

  http://radiocafe.hu/index.php?op=musorcontent&id=5&sid=254&mid=165

  üdv

  L.

 2. Tamás

  szerintem meg elég gáz, mert sok esetben utólag magyaráznak dolgokat, azt meg mindenki tud.
  A másik probléma, hogy olyan beszédhibás embereket ültetnek a mikrofon mögé, hogy az félelmetes. Ez mondjuk nem csak rájuk jellemző, hanem jópár másikra is :(
  Pl azt mondja a “vezető elemző”, hogy négy egész hat (4,6) nem pedig azt négy egész hat tized, enélkül meg a fason tudja, hogy miről beszél több mint 4,5 v alig több mint 4…., de ezt már több csatin is hallottam. Azt hiszem ez pl ált isk 5 osztályos anyag..

 3. Peti

  @Tamás: Nem igazán értem ezt a 4,6-os okfejtést… a négy egész hat, az már általános iskola első osztályától ekvivalens a négy egész hat tizeddel. Ugyanis, ha század, vagy ezred lenne, akkor kimondaná, hogy négy egész hat század…a tizedet nem hiszem, h olyan fontos lenne kimondani, még ha az is lenne a szabatos…

Comments are closed.