Windows 2008 termékbejelentés lement

Úgy vettem észre tetszett a közönségnek az IIS7, és egyáltalán, az egész Windows 2008 termék. Én még Magyarországon nem láttam az MStől ennyire színvonalas rendezvényt, gratulálok a szervezőknek, amolyan mini-teched hangulata volt.

Páran tudták, legtöbben nem, de életem legnehezebb előadása volt ez. Tegnap este fél hétkor autóbalesetben meghalt az egyik családtagunk, amikor tőlünk ment hazafelé. :((
Nagyon nehéz volt összekaparni magam az előadásra, ennyi sikerült, amit láttatok.

Köszönöm a résztvevők figyelmét.

13 thoughts on “Windows 2008 termékbejelentés lement

 1. hamurabi

  Soci.

  Csak gratulálni tudok, hogy a körülmények ellenére nemhogy szinvonalas, de ráadásul helyenként humoros fordulatokkal teli előadást tudtál produkálni.

  Kérlek fogadd részvétem.

 2. kerenc

  Fogadd őszinte részvétem, és minden elismerésem, hogy ennyire összeszedett és gördülékeny előadást tudtál nekünk prezentálni ilyen szomorú körülmények mellett.
  Őszintén bevallom az IIS7 nem annyira érdekelt, de most már azért jobban utána járok. Tetszik, elsősorban Neked köszönhetően!

 3. Meister

  Uhh… Akkor bocs, hogy úgy “tapadtam”. Éreztem, hogy normál esetben nem lenne normális, hogy így lerázol egy elődadás után. Szerettem volna még veled dumálni a hostingos dolgokról, de akkor majd legközelebb.) Részvétem még egyszer.
  Az előadásod tényleg kiemelkedő volt.

 4. Asteriksz

  Oszinte reszvetem.

  Ettol fuggetlenul tenyleg nagyon jora sikeredett az eloadasod, hoztad a szokasos formad, gratula.

 5. zubby

  Soci, nagyon tetszett az IIS7, és az előadás minden elismerésem, és részvétem a halálesett miatt.

 6. Soczó Zsolt Post author

  Köszönöm mindenkinek az együttérzést. Furcsa helyzeteket produkál az élet, néha nehéz meglátni egy-egy eseményében az értelmet.

 7. Takoca

  Utálok ilyenkor bármit is mondani (hallani)… de őszintén sajnálom ami történt!

  Minden elismerésem a tied,a történtek ellenére semmit se lehetett észre venni, tényleg hibátlan és érdekes volt az előadás!

  Az “úgyse veszlek meg” beszólás (elszólás) meg hatalmas volt

 8. kerenc

  Ja, tényleg az elszólásod nagyon ütött a helyszínen szerintem, bár nem tudom “felülről” mennyire díjjazták :O

  Apropó, említettél éles, vagy test IIS7-es környezeteket: freeblog.hu, bwin.com is közötte volt? Tudnál még említeni nekem néhányat?
  Végre lesz érvem az apache ellen :)

 9. Meister

  A terminal.hu-t mondták még.
  De az Apache ellen nem kell érvelni, ha perl/php futtatás kell, akkor jobban jársz azzal. Én IIS6 alatt elég sokat szopok php-val. Mind a 4-es vonulattal, de még inkább az 5-össel. Sajnos nem 100%-os a dolog, pl. a Drupal legújabb verziója sem isapi, sem cgi módban nem megy 100%-on az 5-ös php alatt. (Így gondolom IIS7 alatt sem menne.)
  Emellett a MySQL 5.x x86-os verziója sem működik megbízhatóan Win alatt. Az x64-es úgy tűnik képes napi félmilla egyedi dinamikus oldalletöltést kibírni némi registry reszelés után. (Az alkalmazások számára nyitható portok számát kell átállítani.)
  Ha meg ASP, vagy ASP.NET alá dolgozol, akkor meg az Apache eddig sem rúgott labdába.

 10. Herba

  Helló!
  Sajnos én nem láttam az előadásodat.
  Készült róla valamiféle videó, ami letölthető?

Comments are closed.