Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 29, 2008 / by Zsolt Soczó

Én szeretem őket

http://www.youtube.com/watch?v=YnLu0vYJA-4

Mert napról-napra adnak rá okot. Hogy költöznének be Gyurcsány meg az összes rasszistázó házába ezek.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • gerleim January 29, 2008

    Mivel ez Nálad visszatérő téma, a linken olvasható kommentekből a “nem rasszistázók” véleményeiről mit gondolsz?
    És az általánosításról? (Pl. abban a teremben van X roma amiből Y verekszik brahiból, X-Y pedig nem.)

  • Soczó Zsolt January 29, 2008

    Erről már írtam. Nem általában utálom a cigányokat, csak a bűnöző részhalmazukat, amely viszont nagyobb arányú, mint a nemcigányok között.

    Szerintem gátat kellene vetni annak, hogy ilyen elvadult emberek nőjenek fel. Ezt nem genetikai alapon kapják a gyerekek, hanem a szülői minta miatt lesznek ilyenek. Szerintem azt kellene megakadályozni törvényekkel, hogy nyakló nélkül szüljenek olyan körülmények közé, amelyben szinte garantáltan bűnözőkké lesznek. Elég lenne a segély maximalizálni mondjuk 4 gyerekben, és nem direkt pénzzel támogatni őket, hanem adóvisszatérítéssel, hogy motiváltak legyek a munkára. Mert most piszokul nem azok.
    Nem lőném le őket, nem akasztanám fel őket, de nagyon felháborít, amikor a sajtóban pozitívan diszkriminálják őket.

    Csak egy példa. Ha azt akarják egy bűnt elkövető valakiről elhitetni, hogy egy szemét állat, akkor azt írják: férfi. Ha azt akarják sugallni, hogy ó, az ártatlan megtévedt, akkor fiatalember, srác, tinédzser. Nézd meg például azt az index cikket, amiben nemrég a cigányok úgy megverték a társukat, hogy belehalt. Ott srácot használtak. Na, ezt utálom, de nagyon.

    Ha valamelyik alcsoportot pozitívan diszkriminálják, akkor a többit meg negatívan, nem?