Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 22, 2008 / by Zsolt Soczó

Falopás

A helyi újságban olvastam egy diósdi lakos levelét, amelyben arra panaszkodik, hogy ellopták a háza előtti fenyőfát. A rendőrség persze nem tud mit tenni (pesze, ha nincs felvétel a lopásról, tényleg mit tudna?).
A fényképen a fa kb. 80 cm magasságban van elvágva. Csak én gondolok arra, hogy…?

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

5 COMMENTS

  • gerely January 22, 2008

    Áldott szent Karácsony.

  • SebDani January 23, 2008

    Mire?
    – hogy fájt a dereka a fószernek, és nem tudott lehajolni a földig?
    – hogy törpe volt, mert úgy esik kézmagasságba?
    – hogy személyesen a nagy Saw Cock járt Diósdon?
    – hogy valaki egyszerűen szétpisilte?

  • Soczó Zsolt January 23, 2008

    Dani: tudod mire gondolok, ahonnan származol, ott is vannak rendesen fákat derékmagasságban elvágó “emberek”.

  • SebDani January 25, 2008

    Azt hiszem, sejtem, mire gondolsz, de azzal nem értek egyet. Az ilyen ember szimplán tahó. De nem hiszem, hogy _elfogulatlanul_ ennél többet lehetne/kellene kiolvasni ebből a hírből. Sem az elkövető származására, sem bőrszínére nem lehet következtetni, mert tahók minden közösségben vannak. Némelyikben többen, némelyikben kevesebben, de ott vannak.
    Képzeld el: megáll egy nyitott platós városi terepjáró (új ár: 16 milla) a ház előtt, kiszáll belőle egy 140 kilós kigyúrt köcsög (párdon: tahó), előveszi a stihl-t, lenyisszantja a fát (nem hajol le a földig, mert addig nem süllyed), feldobja a platóra, majd elhajt!

  • Soczó Zsolt January 25, 2008

    Dani: el tudom képzelni amit írsz, de nem tartom valószínűnek.
    Abban egyetértünk, hogy tahók minden közösségben vannak, abban nem biztos, hogy melyikben-mennyi az arányuk, mert szerintem nem fedi egymást a két eloszlási görbe.