Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

December 14, 2007 / by Zsolt Soczó

A gárdisták sosem hagynak cserben

Index cikk.

Írtam egy hosszabb értekezést ezzel kapcsolatban, de úgy döntöttem, jobb lesz, ha nem postolom ki. :)

Csak egy dolog jutott az eszembe. Nemrég temettük Nagymamámat, Isten nyugosztalja. Egy kis faluban élt, Endrőd a neve (Gyomaendrőd része). A házát nagyon súlyos betegsége miatt már 2 éve eladták a szüleim, így nem volt gond a temetésen azzal, amivel ott minden ember szembesül.

Ha temetés van, akkor mindig otthon kell maradni egy embernek a házban, mert az erre szakosodott emberek(?) megnézik, aznap kit, mikor temetnek, és betörnek a házba!

Természetesen a helyi német kisebbség emberei. Ennél undorítóbb, aljsabb dolgot, hogy a embert még a gyászában is megbecstelenítik, nos, ez és még sok hasonló eset az, ami sok embernél kiveri a biztosítékot, és amely élteti a Jobbikot, a Gárdát és a kuruc.infót. Ha teszik, ha nem, ez csak reakció, nem akció, válasz a gyalázatra.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • Atis December 15, 2007

    gyerünk, soci, ne gatyázz, tedd ki, amit ki kell tenni :)

  • gabi December 18, 2007

    A temető autóparkolójában is ott kell valakinek maradnia a családból, mert különben sorban feltörik az autókat, amig tart a szertartás…