Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

November 19, 2007 / by Zsolt Soczó

Hehe, sír a zindex újságírója

Bár el vagyok veszve a nagy babázásban és munkában, de azért mindig van hír, ami megnevettet.

Az elmúlt bő egy év tüntetéseiről cinikusan, baloldalnak nyíltan nyaló, torzító módon hírt adó index újságíróját elvitték a rendőrök. A csúnya rendőrbácsik, akik csak jót akarnak a népnek. Mint az elhivatott vezetőik. Elviszik kicsit beszélgetni, erre sír, mint egy óvodás, hogy mi van itt, csak nem diktatúra? Eddig hol élt kedves újságíró kolléga?

Mindig jót röhögök az ilyen szerencsétlen gyereken, aki előbb röhög a többin, ha az pofont kap, aztán meg picsog, ha őt is beállítják a sorba.

Persze, hozzáteszem, nem feltétel minden újságíró ballib nyálgép az indexnél, biztos vannak ott rendes emberek is. Csak ritkán jutnak szóhoz.

Zárásul még egy gondolat. Minap hallgattam a kocsiban a Borat Soundtrackjét. Ebben van egy nóta, az In My Country There Is Problem.

A nóta így hangzik:

Verse
In my country there is problem,
And that problem is transport.
It take very very long,
Because Kazakhstan is big.

Chorus 1
Throw transport down the well (repeat line)
So my country can be free (repeat line)
We must make travel easy (repeat line)
Then we’ll have a big party (repeat line)

Verse 2
In my country there is problem
And that problem is the Jew
They take everybody money
And they never give it back

Chorus 2
Throw the jew down the well (repeat line)
So my country can be free (repeat line)
You must grab him by his horns (repeat line)
Then we have a big party (repeat line)

Verse 3
If you see the Jew coming
You must be carefull of his teeth
You must grab him by his money
And I tell you what to do

(Repeat Chorus 2 twice)

A filmből erre nem emlékeztem, de most meglepődve hallgattam. Jól hallok? Dobjuk a zsidókat az aknába, hogy szabad legyen az országunk? Jön a zsidó, és elveszi a pénzed? Hm. Mik vannak.

Eszembe jutott a t. kormányuk törekvése, hogy gyűlölet törvény alkosson. Mert haladunk a szólásszabadság irányába ugye. Nyugatnak. Akkor most, ha én idézem Boratot, akkor majd becsuknak, mert gyűlölködök? Bezárják a Corvin mozit, ha le merik vetíteni a filmet? Merre haladunk mi? Back to inkvizíció, mert az jó volt, nem ugattak az emberek sokat.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

3 COMMENTS

  • Kurbli November 19, 2007

    Na most.
    _Amíg_ ártunk és ormányunk (legyen az látszólag bármilyen politikai színezetű) akármelyik ideiglenesen hazánkban állomásozó lézengő rittere azt böfögi agymenésében: “ebben az országban”, addig hozhatnak akármilyen személyes szabadságot, szólásszabadságot korlátozó törvényeket, rendeleteket.
    _Akkor_, amikor örmények, zsidók, németek, szlovákok, stb., cigányok majd egyaránt azt mondják: “édes hazánk”, akkor megnyugodhatunk.
    _Addig_ lesz értelme az 56-os szabadságharcnak, a 60-as évek nagy diáklázadásainak, emberjogi harcainak folyományaként beindult demokratikus tetteknek, és utólag is megérik az akkor elviselt gyomorszájütések és fenyegetések, verések.

    Ha ezeket valaki nem látja be, akkor az indíttatással van alapvető gáz. Nem hiszem, hogy az “újságíró” és munkaadója tényleg demokrata lenne.

    Ha épp Kazahsztánban/ról lehet így beszélni a zsidókról – akár egy ironikus filmben is – miért nem lehet pont hazánkban?

  • Szindbad November 20, 2007

    LOL ez eleg vicces valoban. Azonban azt meg kell jegyezni, hogy UP politikiai cikkei szinte mindig Gyurcsany ellenesek voltak. Csak hogy ne tudj altalanositani az indexre helyesen.

  • Szindbad November 20, 2007

    Nezzukcsakmegjobban: http://kuruc.info/r/1/18070/

    Szoval elore eltervezett engedely nelkuli tuntetes volt. Az engedely nelkuli tuntetoknek pedig igenis rugja szet a segget a rendorseg. Ne kicsit, nagyon.