Tényleg ennyire bolond a világ?

Vagy csak a bulvár találja ki ezeket a baromságokat?

Szexuális zaklatással vádoltak meg egy négyéves kisfiút az Egyesült Államokban. Az ok: az iskolai előkészítőbe járó fiúcska átölelte az intézmény női alkalmazottját és megérintette a mellét.

Hát bazdmeg, lehet, hogy a korommal jár, de néha már én is úgy érzem, hogy annyira kibaszottul elerodálodott már a mai világ embere (a generációkon átívelő aberrációs fertőzés miatt), hogy egy isteni shutdown kellene már erre az oprendszerre, és kissé másképp megválasztva a kezdeti feltételeket újraindítani a világot.

Persze, ha Isten nem létezik vagy nem avatkozik bele a rendszerbe (én az utóbbira szavazok), akkor nincs mese, nekünk kell ebből kilábalni. Mindenki kezdje a saját házatáján. Én is ezt teszem. 30 év múlva, mikor Bálint 32 éves lesz, kiderül, hogy sikerült-e.

8 thoughts on “Tényleg ennyire bolond a világ?

 1. Kurbli

  A bulvár is hírhiányban szenved, no meg a szabadságban benne van az is, hogy lehet hülyének lenni, ha ilyen vádakat megfogalmaz valaki (egyik hülye a fogalmazó, a másik meg, aki hírt ad róla). A lokális shutdown és reboot helyett globális rebuild kéne. Nekem sikerült fiaim lokális rebuildje (32 ill. 33 évesek).

 2. Hamurabi

  _EZ_ amerika

  8 éve sokat adtam volna azért hogy kimenjek oda, itthagyni ezt a szájbabaszott országot.

  Mostanában gondolkoztam erröl, és azt kell mondjam, jól tettem hogy maradtam. (azért ujzéland még vonz picit ;-) )

 3. pb

  Hamurabi, Magyarország meg a Mónika Show, a Balázs Show meg az Én, Dorina? Vagy a Szombat Esti Tánc? :(

  Mostanában mindenki azt hajtogatja, hogy az amerikaiak hülyék, de szerintem semmivel sem rosszabbak nálunk, legalábbis abból több száz amerikai ügyfélből kiindulva, akikkel eddig beszéltem. Arányaiban nálunk is *legalább* annyi hülye van, csak ők 150 millióan vannak.

 4. Arnold

  Ez az “elerodálódott” rész kurrva jó lett! Kb. fél órát röhögtem a restartos terveden…
  Újabban meg deista lettél? :) Madách büszke lenne rád: “A gép forog, az alkotó pihen, évezerdekig is eljár tengején míg egy kerékfogát újitni kell…”. Akkor tehát most kéne újítni? :)
  A szexuális zaklatás Amerikában definició kérdése: a vázolt szituáció minden ponton ráillik a törvényi konstrukcióra, gondolom az óvónéni tudta, hogy a szülők pénzesek, és bepróbálkozott, mert nyilván a peren kívüli megegyezésre játszik. Tényleg elkéne a restart…
  Abban én is biztos vagyok, hogy itt senki sem rángat a kulisszák mögött zsinórokat, és, hogy a kulcs a tudatosság, és tényleg csak az emberiség MAGA mentheti meg SAJÁT MAGÁT, és hogy kurrrva rossz úton vagyunk…

 5. PD

  pb-vel értek egyet. Nem szabad ennyire általánosítani.

  “Arnold: gondolom az óvónéni tudta, hogy a szülők pénzesek, és bepróbálkozott, mert nyilván a peren kívüli megegyezésre játszik.”

  A történet folytatása: A rögtönítélő bíróság villamosszék általi halálra ítélte a srácot, szal nem sikerült a peren kívüli megegyezés :-)

 6. Hamurabi

  PD, kurvára nem értem mit akarsz velem közölni.

  Minek menjek oda, ha itthon is ez van? Vagy menjek oda mert itthon is ez van? Vagy csak szimpla szómenésed volt?

  Nekem igenis tele van a mindenem ezzel a kakivárral.

  Lenne teleportbuttonom azt csapkodnám egész nap.

 7. PD

  Hamurabi,
  Leírtam, hogy pb-vel értek egyet. Azaz nem tartom őket hülyébbnek mint pl a Magyar embert. De szerintem teljesen világos volt. De ezekszerint neked nem sikerült felfogni. Máskor olvasd el még párszor és az segíthet.
  Ezzel befejeztem Soci blogjának szétoffolását.

Comments are closed.