Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 1, 2009 / by Zsolt Soczó

Bikásabb új évet kívánok!

Bár még csak amatőr tőzsdecápácska vagyok, de ez nekem azt mondja, hogy elértük a 2003-as történelmi support szintet, így most már fordulnia kell a trendnek, vagy ha nem, hamarosan bezár a sarki közért is.
Mivel havi grafikont látunk ez lehet még vagy fél év is, és simán lehet még belőle double bottom hasonlóan az előzőhöz (meg úgy általában ez gyakori), de a lényeg, hogy szerintem optimista bikák lehetünk hamarosan. Addig is persze lehetne shortolni, de előbb tanulom még a “szakmát”.

BUÉK. :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

4 COMMENTS

  • Lacko January 5, 2009

    Szia Soci!

    Van egy nagyon jó rádióműsor a Radio Cafe 98.6-on minden reggel 7-10-ig Milliók Reggelire a címe. Szerintem elég sok okosat mondanak, széles a spektrum amire kitekintenek és persze a hangvétel is szórakoztató..

    Ha nem ismered és szereted ezt a gazdaság/tőzsde témát akkor nagyon merem ajánlani én minden reggel erre bootolok :))

    http://radiocafe.hu/index.php?op=musorcontent&id=5&sid=254&mid=165

    üdv

    L.

  • Soczó Zsolt January 5, 2009

    Köszi,
    te vagy a második, aki ezt ajánlotta, ha legközelebb kocsiban leszek, belehallgatok.

  • Tamás January 23, 2009

    szerintem meg elég gáz, mert sok esetben utólag magyaráznak dolgokat, azt meg mindenki tud.
    A másik probléma, hogy olyan beszédhibás embereket ültetnek a mikrofon mögé, hogy az félelmetes. Ez mondjuk nem csak rájuk jellemző, hanem jópár másikra is :(
    Pl azt mondja a “vezető elemző”, hogy négy egész hat (4,6) nem pedig azt négy egész hat tized, enélkül meg a fason tudja, hogy miről beszél több mint 4,5 v alig több mint 4…., de ezt már több csatin is hallottam. Azt hiszem ez pl ált isk 5 osztályos anyag..

  • Peti January 27, 2009

    @Tamás: Nem igazán értem ezt a 4,6-os okfejtést… a négy egész hat, az már általános iskola első osztályától ekvivalens a négy egész hat tizeddel. Ugyanis, ha század, vagy ezred lenne, akkor kimondaná, hogy négy egész hat század…a tizedet nem hiszem, h olyan fontos lenne kimondani, még ha az is lenne a szabatos…