Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2011.01.03.

Boldog új évet + MVP status

Filed under: Élet,Szakmai élet — Soczó Zsolt @ 11:02

BUÉK minden kedves olvasómnak.

Az előző év eléggé bizi volt. Első félévben sok munka, második félévben ATS fejlesztés. Emiatt nem sokat blogoltam, meg semmi egyéb jelentős szakmai közösségi életet nem éltem. Emiatt az őszi MVP önértékelést be se adtam, nem szeretek úgy megkapni valamit, ha úgy érzem nem érdemeltem meg.
Így 2011. január 1-től már nem vagyok MVP. 7 évig folyamatosan az voltam, köszönöm a Microsoftnak a bizalmat és magát az elismerést.
Az idei évet most tervezem meg, próbálom meghatározni a arányokat: az ügyfélmunkák, a trading és a közösségi dolgok súlyát. Mindenesetre tervem, hogy idén újra többet fogok írni, konf előadást is vállalok, ha lesz olyan, amihez értek, így várhatóan megint többet lehet majd látni.
Sajnos az agyam egyszálú, ezért ha pl. elkezdek programolni, akkor amíg meg nem oldom az adott feladatot, addig elvonulok a világ elől, mert hajt, hogy még nincs meg a megoldás. Blogolni meg így nem lehet. Szóval idén megpróbálok ebben valami kompromisszumot kialakítani. :)

BUÉK még egyszer mindenkinek! :)

4 Comments

 1. Nembaj. Akkor is hajrá Soci!

  Comment by Picur — 2011.01.03. @ 11:43

 2. Hát igen, nagyon lekerültél a radarról az elmúlt évben… valahol szomorú, hogy feladtad a szakmai communityt a pénzes projektek miatt :( Na mindegy, remélem, tényleg fogsz idén blogolni, konfra járni, nem csak a világ elől elbújva fejleszted a spekulációs algoritmusokat!

  Comment by Janó — 2011.01.04. @ 10:14

 3. Soci, én valami quad core-os procit csak beépíttetnék a helyedben :))
  -Z

  Comment by Zetor — 2011.01.04. @ 13:21

 4. Zetor: jaja, kéne egy upgrade már. :)

  Comment by Soczó Zsolt — 2011.01.06. @ 11:59

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress