Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2009.07.28.

Draskovics for President!

Filed under: Élet — Soczó Zsolt @ 10:35

Levettem a cikket (akit érdekel ott van a google cache-ben és az rss readerekben :).
Lehiggadt a fejem, és egy kedves barátom felhívta rá a figyelmemet, hogy az egész politika csak egy nagy színjáték, amibe kár beleélni magam. Teljesen igaza van. De Draskovics még ettől bekaphatja. :)

9 Comments

 1. Milyen gaztettet hajtottak végre? Nyilván egy elsietett bejelentés volt, nem ellenőrzött bizonyitékok alapján. Kétségtelen bénázás, nyilván nem lesz sokáig a helyén.

  De mitől ez a nagy hév? Bénán megvádolták a számodra “szent” nyilakat? Csak nem ez bánt ennyire? :)

  Az ügyészségen miért nem akadsz ki? Na az viszont egy nagyon komoly dolog. Azon lehetne dühöngened, de nyilván az nem zavar valamiért. ;)

  Remélem a 98-as orbán féle megfigyelési ügynél is kiadatál! Akkor mindenképpen miután jogerős bírósági döntén megszületett, hogy nem volt megfigyelési ügy. Semmi. És ez lesz a következő miniszterelnök, akinek papírja van, hogy hazudott. Ilyen ez a kis ország. Sokan bénáznak. Többek között ezért tartunk itt. Kinek ez tünik fel, kinek az.

  Comment by Péter — 2009.07.28. @ 19:16

 2. Szia!

  Nem akarok egyik irányban sem állást foglalni, de ne rontsd el a blogodat ilyen indulatos politikai dolgokkal. Ez a mai magyar viszonok között csak indulatokat szül. És én is – mint sokan mások – szívesebben olvasom a jó kis szakmai pubikációidat:)

  István

  Comment by István — 2009.07.28. @ 19:31

 3. Azért vagyok dühös, mert utálom a butaságot, ez az ember meg az ostobaság mintaképe. Kőművesnek elmegy az ilyen, de ne legyen már az ország egyik vezetője.
  Orbán esetét nem ismerem, akkor még egyetemista voltam, nem érdekelt a politika, de valószínűleg igazad van, ugyanolyan hazug, mint a többi.
  Az egész téma csak azért érdekel, hogy milyen világban fognak majd élni a gyerekeink. Ha az országunk ennyire a pöcegödör felé halad, mint most, akkor lehet idegenszívűnek nevezni, de elhúzok velük valami normálisabban működő helyre. Már, ha van ilyen a világon, a korrupció és a sunyiság eléggé általános.

  Comment by Soczó Zsolt — 2009.07.28. @ 20:18

 4. Lehet, hogy jobban is jarsz. Valo igaz, hogy a korrupcio es a sunyisag altalanos, de messze nem elsz olyan koncentratumba, mint eppen itt. Pontosabban, a mennyiseg ugyanugy megvan, de kevesbe isszak meg az emberek a levet.

  Comment by hrongyorgy — 2009.07.29. @ 09:24

 5. A nyilak szerintem egy központilag létrehozott kamu szervezet, amivel el lehet terelni az emberek figyelmét a csapnivaló kormányzásukról. Tiszta “farok csóválja”, csak kicsiben, szerencsére nem támadunk meg másik országot. Szappanopera, de szomorú látni.

  Comment by Soczó Zsolt — 2009.07.29. @ 09:43

 6. Nem értek egyet azzal, hogy valaki a saját blogján ne merjen politizálni. Egy blog arra való, hogy az ember leírja, ami vele történik, amit gondol.

  Az adott bejegyzéshez visszatérve meg: nem ez az első KOMOLY szakmai hibája a rendőrségnek. Az egész ott kezdődött valahol, amikor a Belügyminisztériumot megszűntették, és beolvasztották az Igazságügyi minisztériumba. Én már akkor megmondtam, hogy ez az ország még nem érett arra, hogy a hatalmi ágak szétválasztásából engedjen.
  2006 ősze óta tökéletesen látszik, hogy sem a jogállami, sem a demokratikus normákat nem akarják betartani.

  És igen, Socinak igaza van, el lehet mennei. Ha mást nem is, az ember ha vállalkozó, és meg akar élni, akkor a vállalkozását elviszi egy másik Úniós országba, ha már a minisztereinktől, és a miniszterelnökeinktől ezt látjuk.
  Aztán meg egy idő után el is költözik, ha nem akarja, hogy a maradék itt befizetett adójából a non-produktív ingyenélők millióit támogassák, miközben azok az alapvető emberi együttélési normákat sem tartják be.

  Comment by Meister — 2009.07.29. @ 12:46

 7. Senki nem tiltja meg, hogy politizaljon barki a sajat blogjan. Csak egyszeruen nem szerencses, mert potencialis ugyfeleket riaszt el.

  Comment by Szindbad — 2009.07.29. @ 12:55

 8. Ez lehet, de hoz is. Pl. az, hogy én nyíltan felvállalom jobboldaliságom, s támogatom a jelenlegi határun túli magyarokat, az színtiszta haszon Lehet, hogy van olyan potenciális ügyfél, aki emiatt nem jött hozzám, de nagyon sokan jöttek pl. mikor IT-hátteret adtam a kettősállampolgárságos népszavazáshoz, vagy hasonlók után. És én értékelem, hogy az ügyfeleim értékélnek. Ez megalapoz egy jó, és tartós üzleti kapcsolatot.

  (Mondhatni nehogymá’ csak a ballibek tartsanak gazdaságilag össze, legyen meg a törvényes lehetősége a jobboldali “mutyizásnak” is. ;-)

  Comment by Meister — 2009.07.29. @ 13:02

 9. Hihetetlen, ha valaki “rosszat” ír a jelenlegi kormányról vagy tagjairól, akkor mindig van valaki, aki egyből jön Orbán Viktorral?! Bezzeg, ő meg ezt meg azt tette/nem tette. Mintha ez magyarázat lenne áldásos tevékenységükre!

  Maximálisan egyetértek Socival, akinek pedig nem tetszik, hogy a saját blogjában politizál, hát ne jöjjön ide!

  Szerencsére a szakmai elismerés még mindig nagyobb érték, mint pusztán a “potenciális” ügyfelek elriasztásától való félelem. Nem hiszem, hogy emiatt csöndben kellene maradnod!

  Csak így tovább!

  Comment by Gio — 2009.07.29. @ 18:57

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress