Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

March 4, 2009 / by Zsolt Soczó

SZDSZ : Csak abban a statisztikában hiszek, amit magam hamisítottam meg

Imádon a google desktopot, mert időrendben cache-eli a látogatott lapokat.
Délután 16:19-kor ez volt a cache-emben:

Aztán este 19:18-kor:

Csak azt nem értem, hogy az interneten, ahol mindennek nyoma van, hogy mernek ilyet csinálni?
Tudom, majd azt mondják, hogy kiszűrték a duplikáltumokat, stb., de ettől még a címbeli állítás igaz marad. Ej, de süllyedünk el az erkölcsi szarban.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

11 COMMENTS

  • Meister March 4, 2009

    Mondjuk azért a “hack”-hez azt is tudni kell, hogy a http://kuruc.info belinkelte a kedves olvasóinak a szadi honlapját, hogy menjenek oda egy kicsit szavazni. :-)

    Szóval el tudom képzelni, hogy a kuruc.infós referreres szavazatok mentek a lecsóba. :-)

    Minden esetre SzdSz monnyonle!

  • gerleim March 4, 2009

    Szabálykövető / adott szép szó értelmében kéne hogy legyen egy Colbert hidunk is…

  • Zsolt March 5, 2009

    Ez igazából lényegtelen: én határozott libertárius (és még határozottabb kuruc- és jobbikellenes) létemre csak azon röhögök (de nagyon), hogy milyen nevetségesen alacsonyra lőtték be a határt.

  • Geri March 5, 2009

    Szerintem is elég gáz – a manipuláció is, meg az is, hogy sok ember van, aki szerint feleséget, meleget verni, határt revizionálni (=háborúzni) természetes dolog, és jó ötlet. Akár “átlát a szitán” a t. szavazó (ROTFL), akár nem.
    Kifordul a gyomrom a jelenlegi politikai “elittől”, pártállástól függetlenül.

  • Soczó Zsolt March 5, 2009

    Persze, hogy a kuruc nyomta meg a szavazást, akár elektronikusan, akár kézzel sok ember.
    Nyilvánvalóan kiegyenlítettebb lenne az eredmény egyébként, de nem ennyire nevetségesen visszahúzott, mint ahogy a honlap gazdái csinálták.
    Volt egy jó nagy delete from Poll where referrer like ‘%kuruc%’, vélhetően.
    Amit nem értek a radikális jobban, az a buziellenesség. Valóban gusztustalan ahogy felvonulnak, de ezzel azért nem tesznek akkora kárt, mint pl. a kormány. Majd egyszer írok erről, mert ahogy nemrég írtam én nagyon liberális vagyok, a buziktól a kábszerig, de az erőszakot nem tudom elfogadni, innen ered a cigányokkal szembeni radikális véleményem.

  • Meister March 5, 2009

    Az, hogy a mostani gúnyhatárokat meg kell változtatni, s ezt kell képviselni, nem jelent háborút. Ez ugyanolyan csúsztatás, mint azt állítani, hogy minden kurucolvasó felkötné az összes buzit!

    A határok soha nem változatlanok, s nem változtathatatlanok. Igenis M.o.-nak kutya kötelessége lenne a megszállt területen élő magyarok érdekeinek a folyamatos, és állhatatos képviselete.

  • Meister March 5, 2009

    Egyébként a feleségverésen én is meg vagyok döbbenve, főleg, hogy még mielőtt a kuruc rászabadította az olvasóit a szavazásra, rosszabb volt az arány, ha jól emlékszem. Magyarul a liberálisok közül többen gondolják, hogy az asszony verve jó. Megdöbbentő.

  • varanusz March 5, 2009

    Milyen nagy szerencse, hogy az 1600-as évek végén nem volt túl sok szabad, demokrata szavazó tűzközelben. Mert akkor most a müezzin énekelne ott, ahol a Demszky meg a Kóka parkol a terepjárójukkal.

    Ld. Budai Vilajet:
    http://en.wikipedia.org/wiki/File:Hungary_1683.png

  • Geri March 5, 2009

    Az érdekképviselet, meg a határrevízió azért két erősen különböző dolog. A határok megváltoztatása eddig mindig háborúval járt (tulajdonképpen by definition, leszámítva a puszta kedvtelésből, illetve a jobb híján, unaloműzésből indított háborúkat).
    Az Ottomán Birodalmat se a nemzeti, radikális szavazók “nem a törökökre!” szavazataival sikerült kiverni Európából, hanem a Szent Liga hadjáratával.

    Lehet, hogy hiba volt egyébként (most nem kéne a saria bevezetéséért kardoskodni).

  • Meister March 9, 2009

    Geri: kelet és nyugat Berlin közt is faszán mutatna a fal mind a mai napig. Ugye? Kár volt azzal foglalkozni éveken át, hogy a megyszálló ruszkik kitakarodjanak Németországból?