Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

April 3, 2008 / by Zsolt Soczó

Vista restore – szeretem

Tegnap szétesett a laptopban a vinyó. Szerencsére volt mentésem, jó, kb. egy hónapos, de volt. Complete backup volt, Vistából indítva egy külső vinyóra, közben nyugodtan dolgoztam, nem zavarta.

Ma a szervizes emberke kihozta az új vinyót, még írta a papírokat már futott is a restore. Nem kérdezett feleslegeseket, egyszerűen csak tette azt, amire terveztetett. Most már a visszaállított oprendszerről írok. Elégedett vagyok, na.

Ami viszont fura, hogy újra kellett aktiválni a Vistát, mert azt mondja már 3 dolog megváltozott a vasban. Az tény, hogy a tápot is kicserélték hétfőn, de azzal együtt is ez csak 2 változtatás (meg persze nem veszi figyelembe a tápot :). Külső hddk, DVD író gondolom nem ér. De akkor mi az anyja kínjáért akart aktiválni?

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • Kurbli April 3, 2008

    A visszaállítás nekem is tetszik.
    És nemcsak a Vista esetében.
    :D

  • Meister April 3, 2008

    Én már Win2k3 szerver is állítottam vissza, eddig sajnos 2-szer sikerült megörvendeztetnie egy szerverem azzal, hogy összekuszálta az NTFS-t.
    (Ilyenkor a RAID ugye nem ér semmit.)

    Az egyetlen amit nem tudok, hogy ha más disk-alrendszerre állítana az ember vissza, vagy esetleg más alaplapra (chipsetre), akkor mi történik. Egyszer ezt is ki fogom próbálni. :-)