Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2007.05.10.

Gadget MCP lettem :)

Filed under: Szakmai élet,Vista — Soczó Zsolt @ 09:57

Tegnap lenyomtam a 70-620-as vizsgát, ha már egyszer maradt még ingyenes vócserem a Béta vizsgák miatt. Könnyebb volt, mint amennyire tartottam tőle. És a monitor se villogott a Netacademiában, nem azért, hogy fényezzem Marcellt, (úgyis Vénuszként tündököl az a magyar IT egén :), de a 15 colos LCD-k bár nem nagyok, de nyugodt, éles képük volt. Légkalapács se volt, szemben az előző Controlos vizsgámmal. És a gatyámat se vették le rólam, hátha abban van a malicsusz puska. :) Volt viszont switch zúgás, de ahhoz már hozzászokott az ember. :)
Egy nagatívum volt, a lányok nem jöttek le az emeletről, fel kellett mászni a másodikra. Borzasztó ez a modor. :)

A vizsga kb. hozta azt, amit leírtak a tematikában, kikérdezték az összes új cuccot, amelyekkel egy részével büdös életben nem találkoztam volna: Calendar, Meeting Space, SideBar, SideShow, Power Management, Mobil szinkron, Gadget-ok. Volt pár kérdés az UAC-ról, WIFIről, policykról, azok értelmesek voltak.
Szóval ez egy nem rendszergazdai vizsga, hanem valóban ismered-e az új cuccokat a Vistában vizsga. Az eddigi vizsgáim közül ezt érzem a legértéktelenebbnek.

1 Comment

  1. Gratula.

    A gatyalevétel nem azért kell, mert Anikóéknak nincs jobb dolguk a Controllban, hanem elvileg ez lenne az előírás. Az más kérdés, hogy a Controllon kívül egy helyen sem tartják be (ill nem tudom, holnap megyek a TrainerC-be, majd ott elmondom, hogy mi volt)

    Comment by varanusz — 2007.05.10. @ 12:11

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress