Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

May 10, 2007 / by Zsolt Soczó

Gadget MCP lettem :)

Tegnap lenyomtam a 70-620-as vizsgát, ha már egyszer maradt még ingyenes vócserem a Béta vizsgák miatt. Könnyebb volt, mint amennyire tartottam tőle. És a monitor se villogott a Netacademiában, nem azért, hogy fényezzem Marcellt, (úgyis Vénuszként tündököl az a magyar IT egén :), de a 15 colos LCD-k bár nem nagyok, de nyugodt, éles képük volt. Légkalapács se volt, szemben az előző Controlos vizsgámmal. És a gatyámat se vették le rólam, hátha abban van a malicsusz puska. :) Volt viszont switch zúgás, de ahhoz már hozzászokott az ember. :)
Egy nagatívum volt, a lányok nem jöttek le az emeletről, fel kellett mászni a másodikra. Borzasztó ez a modor. :)

A vizsga kb. hozta azt, amit leírtak a tematikában, kikérdezték az összes új cuccot, amelyekkel egy részével büdös életben nem találkoztam volna: Calendar, Meeting Space, SideBar, SideShow, Power Management, Mobil szinkron, Gadget-ok. Volt pár kérdés az UAC-ról, WIFIről, policykról, azok értelmesek voltak.
Szóval ez egy nem rendszergazdai vizsga, hanem valóban ismered-e az új cuccokat a Vistában vizsga. Az eddigi vizsgáim közül ezt érzem a legértéktelenebbnek.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

1 COMMENTS

  • varanusz May 10, 2007

    Gratula.

    A gatyalevétel nem azért kell, mert Anikóéknak nincs jobb dolguk a Controllban, hanem elvileg ez lenne az előírás. Az más kérdés, hogy a Controllon kívül egy helyen sem tartják be (ill nem tudom, holnap megyek a TrainerC-be, majd ott elmondom, hogy mi volt)