Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2007.03.27.

WIX kérdés

Filed under: Felhívás,WIX — Soczó Zsolt @ 16:58

Hátha valaki ért hozzá, ha nem, holnap kiírom az amerikai wix listára.

Szóval, lokalizálni kellene az installer GUI-t.

light.exe installer.wixobj -ext WixUIExtension -loc %LANGDIR%\strings.xml -loc WixUI_%CULTURE%.wxl -cultures:%CULTURE% -out %1

Ugye a GUI a WixUIExtension.dll-ben van. A saját lokalizált stringjeim a strings.xml-ben, a WixUI_%CULTURE%.wxl pedig a WixUI lokalizált stringjei.

No, ezt lefordítva több száz hibaüzenetet kapok, melyek szerint több, mint egy helyen vannak definiálva lokalizált stringek.

Pl.
d:\WorkTFS\TargetApps\Wxt\WIX\WixUIExtension.dll : error LGHT0100 : The localization identifier ‘VerifyReadyDlg_Title’ has been duplicated in multiple locations. Please resolve the conflict.

Gondolom az a baja, hogy a WixUIExtensionben eleve benne vannak az angol stringek, és én még megadok neki a wxlben más nyelvűeket. Csak azt nem értem, hogy elvileg a WixUIExtension-ben definiált stringek felülírhatók, de mégse ez történik. Biztos valami apróságot rontok el, de nem tudom mit.

Felajánlok egy Boci csokit a megfejtőnek. Vagy Tibit. :)

2 Comments

  1. Hátha ez segít:
    http://www.tramontana.co.hu/wix/lesson8.php#8.9

    Comment by Smulovics Péter — 2007.03.28. @ 09:14

  2. A megoldás, hogy a lokalizált szövegek már benne vannak a WixUIExtension.dll-ben, elég csak a -cultures kapcsolót használni.

    Comment by Soczó Zsolt — 2007.04.18. @ 15:03

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress