Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

March 27, 2007 / by Zsolt Soczó

WIX kérdés

Hátha valaki ért hozzá, ha nem, holnap kiírom az amerikai wix listára.

Szóval, lokalizálni kellene az installer GUI-t.

light.exe installer.wixobj -ext WixUIExtension -loc %LANGDIR%\strings.xml -loc WixUI_%CULTURE%.wxl -cultures:%CULTURE% -out %1

Ugye a GUI a WixUIExtension.dll-ben van. A saját lokalizált stringjeim a strings.xml-ben, a WixUI_%CULTURE%.wxl pedig a WixUI lokalizált stringjei.

No, ezt lefordítva több száz hibaüzenetet kapok, melyek szerint több, mint egy helyen vannak definiálva lokalizált stringek.

Pl.
d:\WorkTFS\TargetApps\Wxt\WIX\WixUIExtension.dll : error LGHT0100 : The localization identifier ‘VerifyReadyDlg_Title’ has been duplicated in multiple locations. Please resolve the conflict.

Gondolom az a baja, hogy a WixUIExtensionben eleve benne vannak az angol stringek, és én még megadok neki a wxlben más nyelvűeket. Csak azt nem értem, hogy elvileg a WixUIExtension-ben definiált stringek felülírhatók, de mégse ez történik. Biztos valami apróságot rontok el, de nem tudom mit.

Felajánlok egy Boci csokit a megfejtőnek. Vagy Tibit. :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • Soczó Zsolt April 18, 2007

    A megoldás, hogy a lokalizált szövegek már benne vannak a WixUIExtension.dll-ben, elég csak a -cultures kapcsolót használni.