Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

June 4, 2006 / by Zsolt Soczó

Amerikai propaganda

Olvasom az indexen ezt. Láttam a Fahrenheit 9/11-et. Itt van a ReOpen911. Spamként terjed a Pentagonról szóló kis magyar feliratos filmecske. Nem foglalok állást, de az az érzésem, hogy a pénz és hatalomért folytatott küzdelem határtalanabb és mindenképpen sunyibb, képmutatóbb, mint valaha. Orvell kismiska lesz hamarosan. Pedig én egy optimista ember vagyok.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

1 COMMENTS

  • PD June 4, 2006

    Én is láttam a Fahrenheai 9/11-et és most megnéztem a fent linkelt anyagokat.
    Az első szó, ami eszembe jutott: büdös. A második dolog, ami eszembe jutott, az a dokumentum film, amit éppen ma reggel láttam a Viasat exploreren. A film azt fejtegette, hogy egyes nyugati országoknak milyen érdekeltségei voltak/vannak/lesznek az iraki olajmezőkkel kapcsolatban. Tudom, hogy az USA bölcs vezetői végül úgy gondolták, hogy Afganisztánt kell megtámadni legelőszőr, de szerintem itt mindan egy dolog körül forog.
    Én állást foglalok. A harc az olajért folyik. Nem magamtól vagyok ilyen okos, sokak gondolják ezt így. Viszont ami még fontosabb, az az, hogy szakértők szerint 2014-2020 között beköszönt a nagy olajválság. Ez olyan lesz, mint amit a 70-es években tapasztalhatott az emberiség, amikor az OPEC tagok elzárták az olajcsapokat. Azzal a különbséggel, hogy ez végleges lesz. Nem lehet majd újra megnyitni azokat.
    Én nem vagyok optimista. Szerintem nehéz idők járnak majd nagyjából egy évtized múlva…