Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

December 29, 2015 / by Zsolt Soczó

Szuper befektetés 2016-ra

Ajánlok neked egy szenzációs üzletet. Olyan story van mögötte, hogy elájulsz. Szerény költségekkel dolgozok, és maximálisan a te érdekeidet tartom szem előtt.
Minden évben adsz nekünk egy milliót, 2008-tól 10 éven keresztül. Így 10 év után, most figyelj! lesz 9,990,379 Ft-od. Hát nem csodálatos? 10m Ft waze, ha mi nem lettünk volna, elittad volna az egészet. Most, amikor semmi kamatot nem adnak a bankok, hát nem nagyszerű ez?

Ja, hogy 10M-t adtál nekünk, és 10 év után is 10 milliód van? De kicsinyes vagy ember, ha mi nem vigyáztunk volna a pénzedre már nem lenne abból semmi.

Ja, hogy közben mi kerestünk rajtad 4,496,184 Ft-ot? Ember, most jobb lett volna, ha otthon tartod a cihában a pénzed? Most komolyan, sajnálod tőlünk azt a szaros négy és fél milliót? Egy vacak Opel Astra K ára, hogy lehetsz ilyen zsugori.

Ja, hogy a statisztikák alapján valójában tudjuk, hogy átlagban 6-7 év múlva megszünteted velünk a szerződésed, de mi elvisszük mind a 10-15 év díját előre. Ez a te érdekedben van, mert felelőtlen disznó vagy, ha nincs kényszer, még hamarabb megszüntetnéd a befektetésedet. Jó, valójában előre tudjuk, hogy meg fogod szüntetni, mert előbb-utóbb olvasol róla, hogy alaposan átvertek? Akkor is te vagy a fegyelmezetlen disznó, megérdemled a büntetést.

Ja, hogy elfelejtettük mondani, hogy ha nyitnál egy TBSZ-t, arra raknád be a pénzed ugyanarra a befektetésre, akkor a tiéd lenne az az új Open Astra is? Igen, erről nem szóltunk, mert akkor miből élnénk meg ilyen állat jól?

Ha neked nem kell egy új kocsi ára, akkor fektess be unit linked biztosításba. Ha kell, akkor meg nyiss minden évben egy TBSZ-t, és fektess be, ahogy leírtam.
Még van pár nap az évből, nem késő lépni.

Számítások a mellékelt Hozam és költség kalkuláció excelben. Az első lapon konstans évi 8% hozammal van számítva, a második 12%-kal. Utóbbi esetben már 6 milliót “csípnek” le, nyilván a te érdekedben, ezért óriási értékeket kapsz.

Ps. miért írok ezekről a dolgokról? Mi érdekem fűződik ehhez? A düh hajt. Annyira mérges vagyok, hogy ennyire lenyúltak a biztosítók, legutoljára a CIG, hogy ha módomban állna, sóval hinteném be őket. De egyelőre nem áll módomban, így marad az, hogy adok némi pénzügyi iránymutatást ezekkel az írásokkal, így ha sokan nem égetik el a pénzüket náluk, akkor azt hosszú távon megérzik. Olyan ez, mint a DDOS, ha elég sokan élnek vele. Ezért kérlek, hogy egy megosztással támogasd a törekvésemet (és segítsd a barátaikat, hogy ne verjék őket is át). Köszönöm.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.