Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

March 28, 2012 / by Zsolt Soczó

A várakozás vége

Kedves Blogolvasóim!

Örömmel jelentem, hogy vége a hallgatásnak. :) Március elején véget ért az a munka, amely minden erőmet és időmet elvitt, így újra lesz időm blogolni. Ami miatt ez most bizonyosabb, hogy áprilisban lesz egy konferencia, amin az SQL Server 2012-ről fogok beszélni (az, hogy ezt elvállaltam is jelzi, hogy lett újra időm élni), és ehhez írtam 22 oldalnyi anyagot és sok példakódot, amelyet apránként bedolgozok ide a blogba is. Az elsőt ma tolom is be.

Jó tanulást, köszönöm a kitartást. :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

2 COMMENTS

  • hrongyorgy March 28, 2012

    Vannak dolgok, amikre érdemes várni… :-)

  • YellowCat March 29, 2012

    Engem az NHibernate tapasztalataid érdekelnének.
    Kb 2 héten belül kezdünk egy hosszabb projeketet (fél-1 év), addig össze kell pakolnom a solutiont, fejlesztési elveket, technológiákat, stb
    Ráadásul mssql 2005, 2008, mysql 5.1-től felfele kell támogatni a db-ket

    Szóval szívesen látnám, miben jobb a NH, mint az EF.
    Anno szívtam sokat az EF-el, de ahogy láttam, elég sokat reszeltek rajta.

    Viszont valamiért a linq-s lekérdezések nem igazán tetszenek, attól is tartok, hogy más adatbázis típus esetén máshogy generálódnak a lekérdezések ugyanarra a linq-s kifejezésre, és ebből még szívás is lehet…