Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

March 19, 2011 / by Zsolt Soczó

Jópofa CIB

Eddig mindig, minden zökkenőmentesen ment a CIB-bel, de most megleptek.
16-án átutaltam az autók adóját, de véletlenül rosszul adtam meg az egyiket, ezért az internet banki rendszerükön üzentem, hogy vonják vissza.
Erre ma, 19-én, 3 nap múlva válaszolnak, hogy 1. nem lehet így visszavonni, csak telefonon, 2. ezt tárgynap 18 óráig lehet megtenni. Hasznos infó ez 3 nap múlva.

Nincs belőle dráma, majd beszélek a Diósdi adóhivatallal, hogy mi legyen a plusz pénzzel, csak szokatlan a CIB-től ez a válaszidő, illetve, nevetséges 3 nap múlva írni, hogy az utalást aznap 18 óráig lehet visszavonni. Legalább használtak volna múlt időt. :)

——————————

Tisztelt Soczó Zsolt!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével, mert így lehetővé tette, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsunk Önnek. [Nagyon hepi vagyok.]
Tájékoztatni szeretném, hogy tétel visszavonásra e-mailben nincs lehetőség. A tétel visszavonására a megadás napján 18 óráig van lehetőség telefonon keresztül a Cib24 ügyfélszolgálatán illetve személyesen bármely CIB bankfiókban.

Kérem, további kérdéseivel is forduljon hozzánk bizalommal! [Most aztán megnőtt a bizalmam, biztos írok még sokat ide.]

Üdvözlettel,
1 from many

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.