Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 3, 2011 / by Zsolt Soczó

Boldog új évet + MVP status

BUÉK minden kedves olvasómnak.

Az előző év eléggé bizi volt. Első félévben sok munka, második félévben ATS fejlesztés. Emiatt nem sokat blogoltam, meg semmi egyéb jelentős szakmai közösségi életet nem éltem. Emiatt az őszi MVP önértékelést be se adtam, nem szeretek úgy megkapni valamit, ha úgy érzem nem érdemeltem meg.
Így 2011. január 1-től már nem vagyok MVP. 7 évig folyamatosan az voltam, köszönöm a Microsoftnak a bizalmat és magát az elismerést.
Az idei évet most tervezem meg, próbálom meghatározni a arányokat: az ügyfélmunkák, a trading és a közösségi dolgok súlyát. Mindenesetre tervem, hogy idén újra többet fogok írni, konf előadást is vállalok, ha lesz olyan, amihez értek, így várhatóan megint többet lehet majd látni.
Sajnos az agyam egyszálú, ezért ha pl. elkezdek programolni, akkor amíg meg nem oldom az adott feladatot, addig elvonulok a világ elől, mert hajt, hogy még nincs meg a megoldás. Blogolni meg így nem lehet. Szóval idén megpróbálok ebben valami kompromisszumot kialakítani. :)

BUÉK még egyszer mindenkinek! :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

4 COMMENTS

  • Picur January 3, 2011

    Nembaj. Akkor is hajrá Soci!

  • Janó January 4, 2011

    Hát igen, nagyon lekerültél a radarról az elmúlt évben… valahol szomorú, hogy feladtad a szakmai communityt a pénzes projektek miatt :( Na mindegy, remélem, tényleg fogsz idén blogolni, konfra járni, nem csak a világ elől elbújva fejleszted a spekulációs algoritmusokat!

  • Zetor January 4, 2011

    Soci, én valami quad core-os procit csak beépíttetnék a helyedben :))
    -Z

  • Soczó Zsolt January 6, 2011

    Zetor: jaja, kéne egy upgrade már. :)