Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2009.02.28.

És amikor a bűz már az égig ér…

Filed under: Élet,Személyes — Soczó Zsolt @ 11:58

A fenti mondatrész az Ördög ügyvédje c. filmben van, az egyik kedvencemben.

A rosszindulatú, ártalmas hazugság mindig nagyon felháborít, így a következő is.

Kiderült, hogy cigány önkormányzati képviselő az egyik pécsi cigánygyilkos:
http://tenyek.tv2.hu/Belfold/TenyekCikkek/2009-02-27-pecs_granat

Erre azt mondja Mohácsi Viktória: attól, hogy valaki annak vallja magát, még nem cigány, és akkor is a rasszista indítékot kell erőltetni:

http://napkelte.wildom.hu/naptv/jsp/program/wmv.jsp?filename=/naptv_upload/visszanezo/200902/20090228-0630.wmv

Mindenáron, még a végén is azt mondja, hogy itt eltitkolják a dolgokat, és akkor is rasszista a motiváció, ha nem. Elképesztő.

Nyilván befigyelt nála a kognitív disszonancia, annak ellenére, hogy Verebes nem dörgölte az orra alá a korábban az ügyben tett nyilatkozatait, pedig az lett volna a hatásos, ha összevágva visszanézhette volna magát.

Kéne már a gyűlölettörvény az ilyenek ellen, akik csak azért is rasszizmust kiabálnak, és a nemzetközi sajtót is telekürtölik ezzel. Ez a gyűlöletkeltés szerintem, ráadásul nem csak hazai, de nemzetközi szinten is. A magyarság ellen.

Az ilyen hazug megélhetésiek miatt lettem Jobbik-párti, annak ellenére, hogy belül liberálisabb vagyok, mint az SZDSZ bármelyik tagja. Majd egyszer leírom a folyamat evolúcióját, de most inkább készülök a jövő heti konferenciára.

2 Comments

 1. nem akarok riogatni, meg összesküvés elméleteket gyártani, de amikor mr a szándéj tájmszból is az folyik, hogy szegény romákok, az több mint gyanús…
  nem is tudom mi lenne, ha a vízionált dolgok tényleg elkezdenének megvalósulni? v lehet, hogy ez a cél?

  http://www.fn.hu/belfold/20090301/sunday_times_gyulolethadjarat_magyar/

  még jó, hogy Cosmát csak 2-n szúrták le, a többi 28 aki ott volt, hogy segítsen, ha ezeknek nem megy vmi, az már szóra sem érdemes…

  Comment by netuddki — 2009.03.01. @ 20:13

 2. És ráadás, hogy ez a folyamatos rasszistázás, nácizás, fasisztázás rendkívül kontraproduktív.
  Ha ebben az országban valaki úgy viselkedik, mint mondjuk a nyilasok, azok azok a rendőrök, akik 2006 őszén válogatás nélkül vertek agyba-főbe magyarokat Bp. utcáin.
  (Engem egyébként elszomorít, hogy itt M.o. akár kommunizmus, akár nyilas rémuralom, vagy akár “demokrácia” van, mindig össze lehet szedni több ezer verőlegényt, aki élvezi azt, hogy mások vérében tapicskolhat.)

  Comment by Meister — 2009.03.02. @ 11:42

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress