Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2008.06.19.

Érik a Jobbik 20%-a

Filed under: Élet — Soczó Zsolt @ 23:14

A verzió.
B verzió.

Az MTI próbált ügyelni a látszatra: “az eseményeket eltérően idézik fel a résztvevők”. Ezért aztán meg is kapjuk szigorúan az egyik oldal verzióját: “… mondták a helyi romák …”.
“A férfi a veszekedés után telefonon kihívta a gárdistákat, akik még aznap éjjel megjelentek, és “végigverték a cigányokat” – mondták a környékbeliek.”
Igen, a rendőrség meg nem csinál semmit, miközben ilyen esetben már indítanák a generátorokat a villamosszékek mellett, az OCÖ képviselők a saját kezükkel tekernék a kurblit. Totál nyilvánvaló hazugság, hisz egy ilyen eset után jogilag lehúzhatnák a gárdát a WC-n, kapnának az alkalmon.

“A rendőrök folyamatosan igyekeznek megnyugtatni a helyieket, hogy megvédik őket, a polgármesternő pedig már két éjjel a romák között aludt, hogy félelmüket csillapítsa.” stb., stb., mese, mese, mese.

Én még eddig nem figyeltem fel rá, hogy az MTI ennyire arcátlanul, mindenféle újságíró-etikai normát meghágva HAZUDIK. Ilyet nem hiszem el, hogy alulról, maguktól csinálnak az újságíróik, szerintem minden reggel hánynak egy nagyot maguktól, amikor a tükör előtt fésülködnek. Habár biztos vannak olyanok is, aki meggyőződésből teszik ezt, mert ez így helyes.

Köszönöm MTI, hogy felnyitottad a szemem, ezzel a központosított hazudozással szereztél egy plusz szavazót 2010-re a Jobbiknak, vagy tudom is én mi lesz a neve az akkori radikális jobboldali pártnak.

(Meglepődtem, hogy az ismeretségi körömben milyen sokan vannak, akik értelmiségiként az előbbi okok miatt már jóval korábban lehorgonyoztak a Jobbiknál. Meglepődnétek, kik ők, mert közismert szakemberekről van szó.)

15 Comments

 1. szegenyek. en inkabb sajnalom ezt az ismeretlen tomeget, akiknek horgony kell.

  Comment by gt — 2008.06.20. @ 08:23

 2. Ne köss bele a szavakba, másként fogalmazok. Kiábrándultak a mostani választékból, és ki akarnak próbálni valamilyen másik pártot, aki eddig nem szerepelt a palettán.

  Comment by Soczó Zsolt — 2008.06.20. @ 08:33

 3. A magyargárdás cikkel ne foglalkozzunk, nézzük inkább a pártatlan romnetes forrást.

  “Hétfő este azonban ennek ellenére pár perc alatt nagyobb csoport [roma]fegyverkezett fel, mert valaki azzal kereste fel őket, hogy visszajöttek a gárdisták.”

  Mi az, hogy felfegyverkeztek? Nahát, szép idő van, naplemente, elő a késeket? Ilyenkor a rendőrség mi tesz? Semmit? Önbíráskodás esetleges előkészülete folyik, a rend őrei meg simán végignézik? Közben más állampolgárokat meg agyba-főbe igazoltatnak?

  Aztán haladjunk lejjebb:

  “Raffael Gyula, a Pest megyei kisebbségi önkormányzat elnöke az MTI-nek azt mondta: “aljas hazugságok” jelentek meg a sajtóban kedden a Galgagyörkön történtekről.”

  Na, úgy látszik ott is van, akinek nem vette be a gyomra a sajtó által tálaltakat.

  Comment by varanusz — 2008.06.20. @ 11:41

 4. Varánusz, a második felvetéseden jót nevettem. :)
  Az elsőhöz nincs mit hozzászólnom, az magáét beszél.

  Igaza van a t. miniszterelnöknek, kurvaország ez.

  Comment by Soczó Zsolt — 2008.06.20. @ 11:54

 5. Hmmm, meglep, hogy nincs nagytömegű comment a cikkedre. Ez a téma jóval többeket idevonz, mint az SQL-szerveres marhaságok :)

  Comment by varanusz — 2008.06.20. @ 16:30

 6. Az alábbiakat nem én írtam, csak idézek:

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/americas/7437164.stm ezt és ezt: http://index.hu/politika/kulfold/911per0605/

  Mintha két ímásik bolygón élnénk, pedig ugyanaz a két hír témája, egyszerűen megdöbbentő, hogy mit van pofájuk kicenzúrázni: szinte csak a lényeget.

  Mint a szovjet időkben. A zsidók idehaza sokkal gátlástalanabbul hallgatnak el olyan alapvető infókat, amit nyugaton azért még közreadnak. Az MTI és a judapesti média által kiadott külpol hírek napi átlagban legalább felerészben direkt módon hazudnak vagy elhallgatnak lényeges részleteket. Ezekből tájékozódni a világról olyan, mintha a Pravdát olvasnánk 1982-ből.

  Comment by Meister — 2008.06.20. @ 18:57

 7. Meister: mi a különbség?
  Hogy zsidók vagy nem, azt én nem tudom, de láttam már példákat ferdítésre, valóban. Ebbe az irányvonalba én tudatosan nem mennék bele.

  Comment by Soczó Zsolt — 2008.06.20. @ 19:51

 8. A kerdes, hogy tudod-e mi tortent valojaban? Vagy a PI viz megsugta az ejjel? :)

  Comment by Szindbad — 2008.06.21. @ 16:34

 9. A zsidózás nekem sem fekszik, azért is írtam, hogy nem én írtam. :-)
  Szóval ha elolvasod a két cikket, akkor azt simán észre lehet venni, hogy a kínzások, stb mind ki lettek hagyva.

  Comment by Meister — 2008.06.21. @ 17:53

 10. Tudom, tegnap éjjel megsúgta, tényleg. A két cikkből kb. össze lehet rakni. :)

  Comment by Soczó Zsolt — 2008.06.22. @ 09:49

 11. Most megy az EchoTV-n riport a családdal, előtte meg videófelvételek voltak a helyszínről.
  Ez az egész ügy mág annál is durvább, mint ahogy ez a korrektebb híradásokból (kuruc.info) lejött.
  Ha ez az adás elérhető lesz online, akkor linkelem.

  Comment by Meister — 2008.06.22. @ 19:31

 12. Íme, itt van:
  http://tdyweb.wbteam.com/Melymagyar0622.htm
  Persze a Szindbád-féléknek nem lesz ez sem elég hiteles információ… :-)

  Comment by Meister — 2008.06.23. @ 09:41

 13. kézikamerás videó a történtekről
  http://vastagbor.blog.hu/2008/06/20/a_galgagyorki_incidens_kezikameras_valtozatban

  Az a különösen szomorú számomra, hogy ha az ember bármilyen bajba kerül gyakorlatilag tehetetlen, nem kap semmiféle segítséget a rendőrségtől, megdöbbentő és elkeserítő a hozzáállásuk :((
  Két példa, és ezek a falvak még nem is tartoznak a legdurvábbak közé :(
  http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/kozvetites-az-egyeki-forumrol/cn/news-20080208-04280456
  http://www.haon.hu/hirek/Hajdu-Bihar/cikk/lakossagi-forum-konyar-kozbiztonsagarol/cn/news-20080226-06075321

  Szóval borzasztóan elkeserítő ami ilyen téren történik az országban, kiváncsi vagyok mikor érünk el ahhoz a ponthoz illetve mi kell ahhoz, hogy valaki elkezdjen érdemi lépéseket tenni. Őszintén szólva jelen pillanatban én is csak azt látom megoldási lehetőségnek ill abban bízom, hogy a Jobbik bejut a következő választásokon a parlamentbe.

  Comment by Jan — 2008.06.23. @ 11:06

 14. Másnak is bűzlik az MTI, csak nem vagyok összeesküvés-hívő:
  http://antagon.blog.hu/2008/06/23/mi_folyik_galgagyorkon

  Comment by Soczó Zsolt — 2008.06.23. @ 22:14

 15. A blogomon Contra ezt írta:
  http://as.hu/blog/2008/06/23/1309#comment-7130
  “Bicskanyitogató hazugság, hogy a gárdisták bárkit is bántalmaztak volna Galgagyörkön. Június 15-én este kimenekítették az ölni vágyó cigányok karmaiból Pölöskeiéket. Ennyi történt. A felvételek is bizonyítanak mindent, de ráadásul én beszéltem egy idősebb gakgagyörki cigánnyal, aki baráti viszonyban volt Pölöskeiékkel. Kérdésemre megerősítette, hogy a Pölöskeiék telkén jogtalanul élő, pontosabban élősködő Oláh család összeférhetetlen, agresszív társaság, akik halállal fenyegették Pölöskeiéket, de nem csak őket, hanem ezt az idősebb cigányt is, akit azzal is megvádoltak, hogy ő szólt a Magyar Gárdának.
  A szerelmi kapcsolatot a magyar hölgy határozottan cáfolta, és a falubeliek többsége is ostoba rágalomnak nevezte, amikor erről érdeklődtem.
  A polgármester szavait pedig egyszerűen meghamisították, soha nem mondott olyasmit, amit a szájába adtak Pölöskeiék “rendezetlen életviteléről.”
  Tessék elmenni Galgagyörkre, és megkérdezni a helyieket, a rendőröket, a polgármestert, és igen, a cigányokat is. Azok között pedig a bitorló Oláhékat és Pölöskeiék cigány barátait is. És aki veszi a fáradságot, és utánajár a történetnek, annak egyértelmű lesz, hogy megint a rohadt bűnöző gazember cigányokat mosdatják ezek a férgek.”

  Comment by Meister — 2008.06.23. @ 23:00

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress