Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

February 14, 2008 / by Zsolt Soczó

Darkness falls

http://index.hu/politika/belfold/dra0214/

“Az Országos Rendőr-főkapitányság közleménye szerint nincs szabályozás arra nézve, hogy mennyi ideig kell közzétenni a titkos nyomozások iratanyagát, így a hozzáférhetőség időtartamát az ésszerűség okán biztosították. A közlemény emlékeztetett arra, 3 iratanyag 2007. november 12-től december 29-ig volt elérhető, a többi anonimizált irat pedig 2007. december 29-e és 2008. február 1-je között. Így megvalósult az olajbizottság részére kitűzött feladat, a nyilvánosság tájékoztatása, olvasható a dokumentumban.”

Mindig elképedek ezen az országon, hogy ennyire hülyének lehet nézni az embereket. Hová süllyedünk még?
Persze a google cache-t nem lehet törölni. Főleg, ha annyira pöcsök, hogy a pdf meg kinn marad.

Milyen ironikus, hogy az előző pontomban ezt írtam:
“Mivel szabad informatikai adatok terén (meg más téren is) Magyarország a béka segge alatt van…”

A házi jósda szerint 2009-től már nem Magyarországon élek. Lehet, hogy nem is annyira eszement az ötlet? KZ, van valami jó új-zélandi állásod? :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

4 COMMENTS

  • Meister February 14, 2008

    Nem te vagy az egyetlen.
    Ismerettségi körömből aki csak tehette, már országot váltott.
    Elmegy szép lassan mindenki, akinek csöpp kis esze van.
    Én is csak addig maradok, míg megvan BhfT6==5%!3f. (Ő a kutyám, csak hetente változtatom a nevét, mert mindig a kutyám neve a jelszóm.)
    Vele nem lehet utazni, mert Angliában fél év karantén járna, stb…
    Szóval még pár évet itt rohadok, s abban bízom, hogy előbb-utóbb ez a tetves gennyláda, amit kormánynak kell nevezni, el fog tűnni a süllyesztőben, s lesz esetleg helyette egy normális kormány. Persze az emberek fejében is rendet kéne rakni, s azt nem tudom, hogy hogyan lehetne elkezdeni.

  • hrongyorgy February 15, 2008

    Meister, tul optimista vagy. A kormanyt altalaban nem a nepbol valasztjak, hanem a Parlamentben szundikalo csoportbol. Gondolod, hogy ott vannak normalis emberek? En erosen ketlem. Ha kormanyvaltas lesz is, csak a nevek fognak valtozni, a koncepcio(nelkuliseg) soha.

  • varanusz February 15, 2008

    KZ-nak vasúti állásai vannak, nem új-zélandiak :)

  • Soczó Zsolt February 15, 2008

    :) Ez másik KZ, tudod te azt. :)