Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

January 29, 2008 / by Zsolt Soczó

Elűzik a netről a Szcientológia Egyházat?

Ez tetszik. Nagyon.
Update. Bocs, az indexet akartam linkelni.

Lehet, hogy anarchista hajlamaim vannak? (Lehet. :)

Nem szeretem az erőszakos szervezeteket, amelyek a szólásszabadságot akarják kinyírni. Se a magyar politikusokat, akik az ún. gyűlöletbeszéden gondolkodnak, se a sció egyházat, se az embereket hülyítő Jehovákat és a többi pénzbeszedő szektát se.

Az ilyenek ellen valók az anarchikus módszerek. Lehet, hogy a 60-as évekbe kellett volna születnem, és Timothy Learyvel minden nap betépnem? Vagy a fáradságtól már be is téptem? :)

Ja, a cikk második videója nagyon állat, tudja valaki, milyen zene megy alatta?

A videó használja azt a fogalmat, hogy SP, az a Suppress Person, aki támadja az egyházat. Közellenség, más néven. Aki az ilyenekkel kapcsolatban áll, az meg a Potential Trouble Source. Hihetetlen, ezek miket ki nem találnak. Félelmetes, ahogy egy szervezet mint egy organizmus védi magát és támadja a környezetét. Van etikai tisztjük, az a belső rendőrőrmester. Durva banda, a legalja lelkes, megtévesztett műkedvelőkből áll, akik azt hiszik, megmentik a világot (minden szekta azt mondja, csak ők az út, pont ezért szekták). A tetején meg a hatalom- és pénzéhes hiénák, akik már tudják, hogy kamu az egész, de már nem akarnak kiszállni, ha már van hatalmuk és pénzük, meg 10 év után szar bevallani maguknak, hogy baromságban hittek felnőtt létükre, és kihasználták őket.
Közben nyomják a TR-eket, ettől azt hiszik megtanulnak kommunikálni, de valójában csak megtanulnak szenvten robottá válni, olyanokká, mint az Equlibrum c. film leszadált papjai. Pislogás nélkül ráerőszakolni az egyházi tákolmányokat az ártatlan kuncsaftra. Erre jó a TR. Mint ahogy az oxfordi teszt meg arra, hogy bevigye a népet, aztán benn már elcsábítják a híddal meg a többi csábítónak ható baromsággal. Kibaszottul ki van találva a rendszerük, ezért nagyon veszélyes.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

4 COMMENTS

  • FlowMaN January 29, 2008

    Érdekes, fele videó eltűnt. :D

  • gt January 29, 2008

    nem teptel be (vagy ha igen, nem ebben nyilvanul meg :D), sztem is OK igy ez a dolog. nagyon is.

  • psychic February 15, 2008

    Helyes meglátás. Számomra az egyik legszervezetebb és legfélemetesebb szervezet. Habár ott bukták el magukat (is), amikor egyszer a tv2-n megjelent az egyik képviselőjük reverendában. Tudomásom szerint, és a szcientológiáról valamicskét tudó ismerőseim szerint a Szcientológiai Egyházban nincsenek papok. Ameddig tudom távol tartom magam tőlük, de a szemükben én csak egy PTS lehetek. Érdekes. A barátaim embernek tartanak:)

  • Huszár József August 27, 2008

    Ez már vicc, ami a szcientologia körül van. Lenkeiék jól megszedik magukat. Én meg inkább elmegyek vitamincsomagot nyerni ide: http://www.vitaminbank.hu/sablon/nyeremenyjatek.php