Soci (Soczó Zsolt) szakmai blogja

2007.05.14.

Index: Netbox és wifi az európai cigányságnak

Filed under: Élet — Soczó Zsolt @ 10:56

Adja Isten, hogy bejöjjön a kezdeményezés, és ne lopják el már az első héten a gépeket.

Mint már ismert, én szkeptikus vagyok a cigányok integrációjával kapcsolatban, de minden kezdeményezésnek örülök, amely nem állami pénzből szeretné őket felhúzni.

3 Comments

 1. És honnan fogják összekapni a roma családok azt a havi 5eFt-ot a nagyszerű Nyírő úr szerint? Mármint hogy amikor állítólag azért nem jár a gyerek iskolába, me’ nem fussa cipőre, meg ruhára, meg amikor az áramot is lopni kell, mert arra sem fussa?

  Comment by varanusz — 2007.05.14. @ 13:26

 2. Es egyaltalan mi a fenenek nekik net? Azt hiszem ha az lenne a legnagyobb gondjuk, hogy nincs net, akkor mar jol allna az asszimilacios program.
  Ez latvanyitezkedes, de baromi ertelmetlen. De lehet megint verni a mellett, hogy adtunk valamit a romaknak (egerut, azt kell nekik adni, nem mast). Egy romai idaig is hasznalhatta a netet ha akarta. Most meg jon a diszkriminacio. Igen, es akkor mondjuk a kismamak, a nyugdijasok, a balkezesek, akarkik miert nem kapnak “ingye’ netet”?
  Finoman szolva is a faxom a sok hulyebe.

  Comment by waces — 2007.05.15. @ 07:50

 3. Nem tudom, ki hogyan van vele, de nekem a következő gondolatok jutnak az eszembe:

  1.Tőlünk nyugatabbra, hatalmas gondot jelent, a leselejtezett – veszélyes hulladékként nyilvántartott – számítógépek kezelése

  2. Valaki rájött, hogy humanitárius tettnek álcázza azt, ami hatalmas haszonszerzés! Az EU fejlettebb országai komoly pénzekkel támogatja azokat a cégeket, amelyek megszabadítják őket a veszélyes hulladéknak mínősülő , selejtezett számítógépektől.

  3.elárasztják ezekkel az országot,tesznek rá szabad szoftvereket és eladják 20000Ft-ért.
  Kinek a biznisze ez már megint?

  Comment by egy roma — 2007.05.28. @ 12:33

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

Powered by WordPress