Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

October 11, 2006 / by Zsolt Soczó

bambuszparketta.hu – most már nem haragszom rájuk

Update: az erdeti cikkben megszólalt az érintett is, kommentben. 

Korábban írtam egy elmarasztaló cikket a fenti cégről.

Mit ad Isten, megkeresett az ügyvezető, kommentet írt a bejegyzésemhez, amit most mellékelek.

Tisztelt Uram!

Jakubinyi Roland vagyok a Market-Lines Kft ügyvezető igazgatója.

Sajnálattal olvasom a fent leírtakat és megértem az Ön csalódottságát.
Cégünknek minden ügyfele nagyon fontos és nem különböztetjük meg a vásárlóinkat a vásárolt mennyiség függvényében.

Az Ön esetének utánanéztem és valóban voltak részünkről hiányosságok az ügymenet intézésében, de ez részben az általunk megbízott asztalos műhelynek köszönhető.
A kért szegőlécet valóban elkészítették, majd miután nem jöttek a termékért, eladták.
Miután kérték a termék ismételt legyártását azt meg is rendeltük, azonban az asztalos nem szállította le a megrendelést annak ellenére, hogy telefonba megerősítette, azt már leadta az irodánkban.

Minden telefonhívást próbálunk fogadni és lehetőség szerint visszahívni az ügyfeleket.
Az irodánk központi iroda nem tartózkodunk folyamatosan, bent ezért kérjük az ügyfeleket, hogy jelezzék felénk, ha jönnek hozzánk.

Természetesen ez az Ön számára nem vigasz és nem is elfogadható.

Az eset megnyugtató rendezése érdekében kérem, adja meg elérhetőségét emalilben a számomra és a kért szegőlécet futárral, elküldetem az Ön részére.

Maradok tisztelettel,
Jakubinyi Roland
Market-Lines Kft.
www.bambuszparketta.hu

No, ez már a korrekt hozzáállás, nagyon köszönöm, hogy idáig eljutottunk. A szegőlécet azóta már legyártattam saját asztalossal a maradék parkettából, így az eset megoldódott, de tényleg jól esik a figyelmessége.

Az eset tanulsága szerintem, amit magamra is fontosnak érzek, ha a jövőben saját cég létrehozására vállalkozok, hogy az ember alaposan válogassa meg a munkatársait, hisz mint a cikkben is írtam nem a cégvezetővel, hanem a kolléganővel kellett hosszas és idegesítő meccset lejátszani. A helyzet persze ciki, az ember rokonáról, netán feleségéről van szó (nem erről az esetről beszélek, erről nincs információm, nincs is közöm hozzá). Erre nem tudok okosat javasolni, de az eddigi tapasztalataim alapján sok problémát felvet egy ilyen konstelláció.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

LEAVE A COMMENT

3 COMMENTS

  • BB October 12, 2006

    Azért kiváncsi lettem volna rá, meg is kapod-e… :)

  • PD October 12, 2006

    A mai Magyarországon ez elég ritka. Mármint az ilyen figyelmesség. Pedig sok vállalkozásnak nagyon kifizetődő lenne az ilyen hozzáállás. A magyar ember nincs ehhez hozzászokva (legalábbis én nem). És ha egyszer valahol kívételesen figyelmesek/udvariasak vele, akkor azt megjegyzi.

  • Feroo October 19, 2006

    Szia !

    Ha az a levél, amit a hölgy írt, saját, szerkesztetlen erdetije, akkor értek mindent…

    Sajnos borzasztó a helyesírása, valszeg ezért lassú :-) , mindig nézi a szabályzatot. Fogalmazni sem tud. Nem megsértődni kellene, hanem felnőni a feladathoz minden téren!