Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

September 13, 2006 / by Zsolt Soczó

Tenorizmus elleni védelem felsőfokon – Kefalonián

Nemrég Kefalonián nyaraltunk, ahol a zsebkendőnyi reptéren megfigyelhettük hogyan működik az ész nélkül végrehajtott, buta szabályzat.

Az angol terrorisa ügyek miatt (állítólag 3 folyadékból álló anyaggal próbáltak volna robbantani) utasonként egyszerre max. 2 üveget lehet felvinni a repülőgépre. Nálam volt 2 bor, egy üveg homok, és egy olívaolaj. Persze, a két lezárt bor szúrta a csőrüket. :)

Kirakatták velünk, szép adag gyűlt már nekik össze. Erre feleségem elkezdett velük alkudozni, hogy adják már vissza, nála nincs semmit, így ha a bort átrakjuk hozzá, akkor 2-2, minden ok. Szerencsére a magyar utazási iroda képviselő is beszállt, mondta, hogy az helyi a dagadt csaj, az egy ilyen buzgó mócsing, a többiek nem kötözködnek.

A dolog pikantériája, hogy mivel kicsi a reptér, úgy néz ki az ügylet, hogy átnézik a cuccot, becsekkelünk, aztán visszamegyünk UGYANARRA a helyre! Ezt látva az utánunk levők már kirakták a cuccokat a később állókhoz, átmentek a folyamaton, majd visszafordultak felvenni a málhát. Szigorúúúú! Amolyan görögös megoldás.

Persze volt secu ellenőrzés a beszállás előtt, de ott már senkit nem értekeltek az üvegek, csak a fém cuccok, hisz az üvegeket már lekezelték.

Amúgy Kefalónia a legszebb sziget amit eddig láttam, egyedül Mauritius előzi meg nálam, de az trópus, nem igazságos összehasonlítani. Ajánlom mindenkinek, nagyon jó nyaralás volt.

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.