Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.

May 11, 2006 / by Zsolt Soczó

Kertészkedjünk

Esténként feleségemmel és kisfiammal építgetjük a kertet. Adott egy 17×8-as terület, ami 50 cm lejtést tartalmaz. Első körben ezt kiegyengetjük. Ezen már lassan túl is vagyunk. Egy babapiskóta alakú füves részt alakítunk ki a sík területen, amit fél méter széles aprókavics szegélyez majd.

A kert legmagasabb részét támfal fogja tartani, ennek az alapját ma este és holnap reggel ássuk ki (kelünk 6-kor). Szombaton már jönnek az emberek betonozni. A betont azzal a téglával fedjük majd be, mint amivel a házat is.

A kialakítandó terület:

Aki mindig segít, még ha nem kérjük akkor is :)

A vízszintest egy csöves vizimértékkel alakítjuk ki, amely a hosszabbító drótjára van szigszalagozva, így akkor is tudok mérni, ha feleségem Bálinttal van elfoglalva.

Kundalini meditáció

A mérés elmélyült, szinte meditatív tevékenység, házi mérőrúddal. A földbe párhuzamos gerendákat raktunk be, azok két végét kell egy magasságba hozni, aztán egy pallóval le lehet húzni a földet vízszintesre. Nehezebb munka, mint elsőre gondolná az ember, főleg szegény feleségemnek.

Az ember, aki tartja a botot

Mindeközben a macska tojik a világra, és msdn magazinol. Szakbarbár. :)

Szakbarbár :)

Could you hire me? Contact me if you like what I’ve done in this article and think I can create value for your company with my skills.